PRESSITEADE: Omakapitali suurendanud USS Security Eesti panustab innovatiivsete lahenduste ja uute tehnoloogiate arendusse

USS Security Eesti AS

PRESSITEADE

10.01.2019

Omakapitali suurendanud USS Security Eesti panustab innovatiivsete lahenduste ja uute tehnoloogiate arendusse.

USS Security Eesti AS-i omanikud suurendasid ettevõtte omakapitali 2,3 miljoni euro võrra. Kapitaliseerituse kasv võimaldab ettevõttel veelgi enam investeerida uutel tehnoloogiatel põhinevate toodete ja teenuste arendamisse.

„USS Gruppi kuuluv USS Security Eesti AS on viimastel aastatel kiirelt kasvanud, investeerides nii uutesse tehnilistesse lahendustesse kui ka töötajate arendamisse,“ ütles USS Grupp OÜ juhatuse esimees Raul Parusk. Parusk lisas, et ettevõtte kasvu ja arendusprojektide toetamiseks otsustasid omanikud suurendada ettevõtte omakapitali.

USS Grupi suuromaniku Urmas Sõõrumaa sõnul on USS Security Eesti näol tegemist atraktiivse ja kiirelt areneva ettevõttega. „Siiani on turvateenuste tehnoloogiline areng teistest teenussektoritest maha jäänud. Täna me näeme, kuidas interneti, tehisintellekti ja jagamismajanduse põhised tehnoloogiad turvavaldkonda lähiaastatel oluliselt mõjutavad. USS Security arendusmeeskonnal on käsil väga innovatiivsed ja huvitavad arendusprojektid, millega tahame nendes uutes valdkondades saada turuliidriks Eestis ja minna ka välisturgudele. Selle eesmärgi nimel ma ettevõttesse investeeringi.“

Raul Parusk ütles, et ettevõte on viimase kahe aasta jooksul tulnud turule mitme uue teenusega. Üks selline teenus on kinnisvara investoritele ja majutusettevõtetele mõeldud pilvepõhine lahendus USSbnb, mille abil saab võtmevabalt uksi ja tõkkepuid avada-sulgeda ning külastajatele mugavalt lisateenuseid pakkuda. „USSbnb teeb korterite rentimise Airbnb või Booking.com kaudu oluliselt lihtsamaks. Kliendile võtmete üleandmiseks ei pea omanik füüsiliselt kohale minema ja vajadusel abistab klienti USSi 24/7 kliendikeskus ja patrullteenistus. Hostelite ja kuni kolmetärniste hotellide operaatoritele võimaldab USSbnb administraatoriteenusest täielikult loobuda, mis annab majutusteenuse osutajale olulist kulude kokkuhoidu,“ kirjeldas Parusk.

Paruski sõnul on uuenduslik ka mobiilirakendus USS Drive, mis võimaldab turvafirmal häirete teenindamiseks kaasata osalise tööajaga turvatöötajaid ja sellega oluliselt laiendada häiretele reageerijate võrku. „USS Drive tõstab väljakutsele reageerimise kvaliteeti, kuna suudame häiretele kiiremini reageerida ja häiret andnud objekti paremini kontrollida. USS Drive’i rakendusega saame edaspidi tehnilise valve teenust pakkuda ka piirkondades, kus USS Security Eesti senini pole esindatud“.

USS Grupp OÜ juhatuse esimehe hinnangul aitavad tehnilised lahendused valve- ja turvateenuste kvaliteeti ühtlustada ja parendada, hoides samas teenuste hinnad kontrolli all.

„Klient saab sellest ainult võita, sest kiiremini, tõhusamalt ja paindlikumalt reageeriv turvafirma vastab paremini kliendi ootustele,“ märkis Parusk.

Uuenduslike turvalahenduste juurutamise kõrval ei jäta USS Security Eesti tähelepanuta ka oma teisi tegevusvaldkondi – turvaseadmete müüki, paigaldust ja hooldust ning mehitatud valvet.

USS Security Eesti AS on Eesti kapitalil põhinev valve- ja turvavaldkonna ettevõte, kus töötab üle 1000 inimese. USS Security Eesti kuulub koos osaühingutega USS Haldus ja Techno Life USS Gruppi. Techno Life on nutikodulahenduste turuliider Eestis ja pakub uuenduslikke täisautomaatikalahendusi ärihoonetele. USS Haldus on kinnisvara korrashoiuteenuseid pakkuv ettevõte, mille portfellis on nii avalikud kui ka erahooned.

Lisainfo
Raul Parusk